maanantai 11. syyskuuta 2017

Aloituspostaus


Olen Wilma ja opiskelen ensimmäistä vuotta Tampereen Sammonkeskuslukion viestintälinjalla. Koulua on kulunut nyt 22. päivää ja jokaisena päivänä olen oppinut jotakin uutta, joko koulusta tai kaupungista. Vaikka opiskelu on tuntunut jonkin verran raskaalta omat lukion jälkeiset unelmat auttavat jaksamaan ja yrittämään parhaansa. 

Tampereella opiskelujen aloittaminen tuntui aluksi tosi jännittävältä. Pelkästään koulun aloittaminen ei ollut uusi juttu vaan myös kaupunki ja ihmiset. Onneksi luokallani on monia samantyyppisiä ihmisiä ja siksipä olen onnistunut saamaan ihania kavereita. Välillä tietysti kaipaan entistä kotikaupunkiani ja ystäviäni mutta onneksi junat kulkevat ja välillä on uskallettava tehdä isoja muutoksia elämässään, että voi saavuttaa unelmiaan.

Tulen blogissani kertomaan koulutöistäni ja asioista, jotka ovat isona osana elämääni esimerkiksi matkustelu, liikunta ja ystävät. Pyrin päivittämään blogiani kerran kuussa ja kertomaan elämäni muutoksista ja minulle isoista jutuista. Tällä kertaa lopetan postaukseni tähän ja toivotan kaikille hyvää viikkoa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti